Jäseneksi hakeminen

Varsinaiseksi jäseneksi seuran hallitus voi hyväksyä henkilön, joka on suorittanut Suomen Navigaatioliiton hyväksymän navigaatiotutkinnon tai muun vastaavan tutkinnon tai omaa riittävän ja monipuolisen veneilykokemuksen.

Perhejäseneksi voi liittyä kipparin perheenjäsen, joka haluaa tukea seuran toimintaa. Perhejäseneltä ei peritä liittymismaksua.

POK jäsenyys kattaa veneen katsastuksen sekä Suomen Purjehdus ja Veneily liiton jäsenyyden sekä liiton Nautic-jäsenlehden.

Kaikilla jäsenillä on äänioikeus, mutta vain varsinaiset jäsenet ovat vaalikelpoisia seuran hallitukseen. Seuran etappisataman (Arvskär) käyttöoikeus voidaan myöntää vain varsinaiselle jäsenelle ja hänen venekunnalleen.

Maksut 2021

Varsinaisen jäsenen liittymismaksu 90 €
Varsinaisen jäsenen vuosimaksu 50 €
Perhejäsenen vuosimaksu (ei liittymismaksua) 10 €
Arvskärin käyttöoikeusmaksu (kertasuorite) 600 € 140 € alennus POK:iin liittymisen yhteydessä
Arvskärin perusmaksu 30 € /vuosi
Arvskärin käyttömaksu 10 € /vuorokausi. Max 70 €/vuosi

 

Lisätietoja saat tarvittaessa seuran kommodorilta tai jäsenrekisterivastaavalta. Jäsenhakemuksesi voit lähettää oheisella jäsenhakemuslomakkeella.

Mitä jäsensivuilta löytyy?

Jäsenille on kerätty paljon hyödyllistä materiaalia verkkoon, mm:

  • Ajankohtaiset asiat ja kalenteri
  • Katsastusinfoa ja aikataulut
  • Toimihenkilöt, tuotemyynti
  • Kokouspöytäkirjat
  • Etappisataman esittely
  • Seuran säännöt
  • Luonnonsatamia ja meriaiheisia linkkejä
  • Kuvagalleria

Porkkalan Merenkävijät ry on vanhin Kirkkonummella toimiva venekerho joka on perustettu vuonna 1977, alunperin nimellä Kyrkslätts Navigationsklubb rf. Tästä on kehitytty toimivaksi venekerhoksi, joka on Suomen Purjehdus ja Veneily liiton jäsen.

Jäseniä kerholla on noin 100 ja katsastettuja veneitä noin 35. Veneiden kotisatamat ovat ympäri kuntaa, mutta suurin keskittymä on Linlossa. Venepaikkojen hallinnoinnista ja myöntämisestä vastaa Satamayhdistys Linlo Marina ry. Kerho omistaa etappisataman kerhotaloineen ja saunoineen Inkoon saaristossa. Kohteen sijainti on väylän tuntumassa ulkosaaristossa noin 20 mpk:n etäisyydellä kunnan pienvenesatamista (Porkkala, Linlo, Kantvik).

Jäsenemme ovat matkapurjehtijoita ja -veneilijöitä ja järjestämme mm. kevät- ja syystreffejä, hilpeitä juhlia sekä koulutus- ja tiedotustilaisuuksia.